.retro.industrial.urban
Voucher cadou
Daruieste amintiri frumoase
vezi mai mult
Canapele
O canapea exclusiv din piele pentru tine
vezi mai mult
Cufere
Secretul unei case cool se afla in cufar
vezi mai mult

CANAPELE SI FOTOLII

vezi mai mult

NOPTIERE

vezi mai mult

Casa ta. Design-ul nostru.

Filosofia noastra consta in celebrarea Individualitatii. Pentru asta, iti oferim mobilier handmade, in serii limitate, din materiale naturale. Prin mestesugul artizanilor indieni care lucreaza direct cu piele si lemn, am obtinut pentru tine produse unicat.
vezi mai mult
CANAPELE
CANAPEAUA VISURILOR TALE

Viziunea noastra despre canapeaua din living-ul tau este una cu design de impact. Un statement al casei tale pe care toti sa-l observe atunci cand vin in vizita. Daca ai deja ceva in minte, cauta prin colectia concept22 si creaza-ti propria poveste.

vezi mai mult
MASUTE CAFEA
MASUTA DE CAFEA UNDE-TI PETRECI DIMINETILE

O piesa pe care nu trebuie sa o neglijezi este masuta de cafea, cea cu care iti impartasesti fiecare dimineata, cea care e confident la fiecare discutie a familiei. Ne-am imaginat-o noi pentru tine, cu un design simplu, dar de impact. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

vezi mai mult
Despre Noi
Povestea noastra

Magazin online de mobilier si accesorii de design interior handmade, Concept 22 se axeaza pe 3 stiluri de amenajare care nu dau gres: retro, industrial si urban. Piesele Concept 22 iti ofera un cadru stabil pentru propria ta poveste, dar si te intriga, iti schimba perspectiva și aduc mai multă emotie in casa ta.

vezi mai mult