Bar Soho

SKU: Jthos109 Categorii: ,

Descriere

Barul Soho este un produs handmade, lucrat in lemn masiv de esenta tare, reciclat si reconditionat.

Piesa de mobilier este complet surprinzatoare. Aparent un dulap frumos, isi deschide ”Bratele” – adică cele 2 usi, aducand in prim-plan spațiul necesar pentru toate obiectele necesare unui bartender pasionat la el acasa. In plus, suprafata de servire se dubleaza, ceea ce iti va perminte sa iti aduci aproape si mai multi prieeni care sa savureze delicioasele cocktailuri pe care le vei pregati.

Cele doua brate identice ascund la interior 2 sertare, 2 rafturi mici si 2 rafturi mai mari. Pe interiorul celor 2 usi se pot aseza sticle in 5 compartimente de dimensiuni diferite, dar si pahare si alte ustensile. Manerele barului sunt metalice, in stil vintage.

Colectia noastra de console TV, comode, dulapuri, noptiere aduce la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de tec, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, nu exista doua piese perfect identice in ceea ce priveste coloristica. Fiecare piesa in parte este unicat, chiar daca forma si marimea sunt aceleasi.

Ne simtim privilegiati ca putem sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv solid, durabil, prietenoase cu mediul. Speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

 

4.282 lei

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite

Stoc epuizat

TARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate