Canapele si Fotolii

Canapele & fotolii

Redecorezi livingul?

Incepi cu o canapea din piele. Continua cu un set de fotolii din piele. Deja ai un inceput foarte bun. Adaugi 2-3 perne pe canapea, o masuta de cafea handmade din lemn reciclat, lemn masiv sau combinatie de lemn si fier, si centrul camerei este gata.

Pentru peretele “principal”, cel ce se va afla in centrul atentiei, poti alege un tv montat pe perete, sau direct pe o comoda tv handmade

In continuare, nu ai cum sa dai gres cu o biblioteca vintage. Poti completa camera de zi cu o comoda vintage, scaune de living din lemn, metal sau piele, o masa din lemn masiv sau alte piese de mobila exotica.

Intretinere canapele si fotolii din piele

Majoritatea dintre noi ne concentram pe curatenie, dar nu si pe intretinerea mobilei. Cu exceptia unui spray Pronto pentru biblioteca, masa sau rafturi.

Intretinerea mobilei, cand vine vorba de canapele din piele si fotolii din piele, este foarte usoara.

Nu e nevoie sa cumperi produse scumpe pentru ca pielea sa ramana atractiva, sanatoasa si sa-si pastreze mirosul natural.

Pentru a pastra canapeaua si fotoliile ca noi, poti folosi produse pe care le ai deja in casa. De fapt, foarte posibil sa le ai in dressing, pantofar sau chiar in garaj. Produsele de ingrijire a tapiteriei auto din piele sau vinilin sunt perfecte.

Alte produse bune pentru piele: produsele ce contin ulei de nurca, lanolina, vaselina, chiar si crema de barbierit. Si unele produse de ingrijire a incaltamintei din piele sunt bune, cu conditia ca acestea sa nu aiba culoare.

Intotdeauna incercati produsul pe o suprafata mica a canapelei, ce nu se afla la vedere. Evitati astfel surprize neplacute. Doar daca rezultatul este unul bun, folositi produsul cu incredere, pe toata suprafata.