Fotoliu Aviator London Calling

SKU: SF5032 Categorii: ,

Descriere

Fotoliul Aviator London Calling este o piesa realizata in stil modern, care va completa estetic si practic amenajarea unei camere de zi sau a unui birou. Forma ergonomica a acestuia il face potrivit pentru orice spatiu de relaxare. De asemenea, se asorteaza de minune cu canapeaua Westminster din colectia noastra.

Realizat din piele veritabila, modelul Aviator London Calling ofera un plus de stil caminului, fiind executat prin tehnici moderne si prietenoase cu mediul de artizani locali tocmai din indepartata Indie. Imprimeul contrastant aduce un plus de unicitate acestei piese.

La Concept22 utilizam anilina – o substanta de inalta calitate folosita in procesarea pielii, pentru a reda aspectul natural si bogat al acesteia. Pielea veritabila vine cu particularitatile ei aferente, precum cutele si iregularitatile, care nu ii afecteaza durabilitatea, ci din contra – ii ofera acea pretioasa patina, ce subliniaza autenticitatea piesei rezultate. Toate produsele noastre sunt handmade, realizate cu atentie sporita la detalii de artizani indieni care imbina mestesugul cu tehnici moderne de prelucrare a materialelor folosite.

2.790 lei

2 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate