Canapea Chesterfield Club 2 locuri

SKU: SI-HM-2 Categorie:

Descriere

Canapeaua Chesterfield Club are toate caracteristicile colectiei din care face parte. Extrem de rafinata si eleganta, aceasta piesa va deveni punctul de atractie a livingului tau.

Colectia Chester Club este întruchiparea in piele a visului oricarui iubitor de lux. Piesele lucrate in piele veritabila ofera incontestabil un plus de stil caminului, mai ales cand sunt executate din materiale superioare, desavarsite, atent lucrate de mainile dibace ale mestesugarilor. Aceasta canapea este perfect completata de picioarele aurii, detasabile, pe roti, si spatele capitonat, reprezentand un statement din orice punct este privita.

Concept 22 foloseste anilina – substanta de inalta calitate folosita in procesarea pielii, care ii ofera acesteia un aspect bogat si natural. De asemenea, piele veritabila are particularitatile aferente – cicatrici si cute, care nu afecteaza insa durabilitatea, ci ii ofera atat de pretioasa patina, dar si un model unic, ceea ce subliniaza autenticitatea pieselor rezultate.

Toate produsele Concept 22 sunt handmade, realizate de artizani priceputi din India cea exotica.

 

6.702 lei

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite

Stoc epuizat

TARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate

S-ar putea să-ți placă și…

  • masuta burturuga lemn mango Clover

    Masa de cafea Clover

    2.329 lei
    Adaugă în coș