-20%

Canapea Piele Chesterfield Fierce 2 locuri

SKU: SI-HM-7 Categorii: ,

Descriere

Colectia Chesterfield Fierce aduce mai aproape de tine designul clasic Chesterfield lucrat in minunata piele de bivol. A venit timpul sa primesti extraordinarul in viata si in caminul tau! Vei fi nerabdator sa revii acasa la finalul oricarei zile stiind ca te vei relaxa in aceasta splendida canapea din piele.

Piesele lucrate in piele veritabila ofera incontestabil un plus de stil caminului, mai ales cand sunt executate din materiale superioare, desavarsite, atent lucrate de mainile dibace ale mestesugarilor. Aceasta canapea este perfect completata de picioarele maro si spatele capitonat, reprezentand un statement din orice punct este privita.

Concept 22 foloseste anilina – substanta de inalta calitate folosita in procesarea pielii, care ii ofera acesteia un aspect bogat si natural. De asemenea, pielea veritabila are particularitatile aferente – iregularitati si cute, care nu afecteaza insa durabilitatea, ci ii ofera atat de pretioasa patina, dar si un model unic, ceea ce subliniaza autenticitatea pieselor rezultate.

Toate produsele Concept 22 sunt handmade, realizate de artizani priceputi din India cea exotica.

 

8.163 lei 6.530 lei

3 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate