Dulap Sheba

SKU: Jthos101 Categorii: , ,

Descriere

Dulapul Sheba este regina dulapurilor industriale prin aspectul sau specatculos obtinut din combinarea metalului cu lemnul reciclat si conditionat. Mai mult, Sheba este un produs lucrat manual in lemn masiv de esenta tare de artizani din India cea exotica.

Te ajuta sa te organizezei cu ajutorul celor 3 rafturi spatioase de la interior. Cadrul negru metalic de la exterior ii ofera un vibe industrial.

Colectia noastra de console TV, comode, dulapuri, noptiere aduce la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de tec, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, nu exista doua piese perfect identice in ceea ce priveste coloristica. Fiecare piesa in parte este unicat, chiar daca forma si marimea sunt aceleasi.

Ne simtim privilegiati ca putem sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv solid, durabil, prietenoase cu mediul. Speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

 

1.809 lei

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite

Stoc epuizat

TARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate