Cufar Shiloh

SKU: Jthos105 Categorii: , ,

Descriere

Una din cele mai iubite si versatile piese din portofoliul Concept 22, Cufarul Shiloh imbina functionalitatea cu esteticul intr-o armonie perfecta. Sculptarea manuala a motivelor de la exterior si culorile folosite ii ofera un plus de unicitate. Poate fi utilizat atat ca masuta de cafea, cat si pentru organizarea paturilor, pernelor, cartilor sau a jocurilor de societate intr-o maniera ingenioasa.

Piesele Concept 22 de mobilier aduc la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de teak, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, artizanii nu obtin doua piese perfect identice in ceea ce priveste culoarea. consecinta: fiecare piesa in parte este unicat, desi designul, forma si marimea sunt aceleasi.

Suntem privilegiati sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv, solid, durabil si prietenos cu mediul si speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

 

 

1.168 lei

4 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Greutate 29.1 kg
Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate