Cufăr Sindhu

SKU: SIRF11 Categorii: , ,

Descriere

Cufărul Sindhu – o piesă de mobilier unică, dedicată celor mici! Modelul Concept22 este foarte util atunci când vine vorba de depozitarea jucăriilor, cărților sau a oricărui obiect îndrăgit de copilul tău.

Cufărul Sindhu este un model cu personalitate și poate fi cu ușurință amplasat în orice colțișor al casei tale. Mai mult, din punct de vedere al compoziției – este alcătuit din lemn masiv, solid și durabil și mici accente metalice, care îi dau un aer ușor Industrial.

Întreaga colecția de Cufere din magazinul nostru este fabricată din lemn de înaltă calitate, tratat cu substanțe benefice și naturale – ce îi permit să-și păstreze aspectul neted plăcut și să treacă cu brio testul timpului.

Piesele de mobilier Concept22 din lemn reciclat de mango, tec, accacia sau sheesham sunt calitative și durabile. Materialele sunt alese cu o atenție sporită la detalii de artizani locali din India – ceea ce face imposibil ca o piesă de mobilier să conțină aceleași două tipuri de lemn.

Concept22 îți prezintă noua Colecție de Cufere din lemn masiv, solid, durabil și nu în ultimul rând – prietenos cu mediul.

1.027 lei

7 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Dimensiuni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Sindhu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *