Cufăr Rewa

SKU: SIF-1839 Categorii: ,

Descriere

Cufărul Rewa – îmbinarea perfectă dintre stilul Vintage și cel Industrial. Picioarele din metal se completează perfect cu lemnul de calitate înaltă, ales cu atenție de meșteșugari și artizani din India. 

Colecția nouă de Cufere Concept22 întruchipează perfect acel ambient exotic. În sezonul 2021 se pune exclusiv accent pe preferințele tale, așa că îți poți mobila locuința așa cum dorești tu: în stil Retro, Vintage, Industrial sau Urban. Indiferent de stilul pentru care optezi, e important ca piesele de mobilier, combinate potrivit, să redea o senzație de relaxare și confort. 

Aici intervine Cufarul Rewa – un accesoriu de design interior de efect. Prezintă elemente caracteristice stilului Industrial pe partea frontală, realizate prin tehnici sustenabile. Utilitatea domină stilul, pe acest lucru s-au bazat și designerii Concept22 atunci când au pus laolaltă materialele pentru a alcătui Modelul Rewa. E versatil, prezintă spațiu de depozitare și poate fi mutat cu ușurință oriunde în locuința ta.

Fii primul care se bucură de Noua Colecția de Cufere Concept22!

503 lei

1 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Greutate 7.56 kg
Dimensiuni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Rewa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *