Cum Platesc?

 

Plata Ramburs (la livrare): Livrarea produselor se va face printr-un Urgent Curier si veti putea plati numerar in momentul receptionarii coletului (in limita a maxim 5000 lei).
Plata prin transfer bancar: Cont RO56BPOS72117821228RON03, BANCPOST S.A, Sucursala Pantelimon  Livrarea se face dupa confirmarea platii.
Plata prin card bancar: platii securizate prin Netopia – VISA si Mastercard – comision 0%. Livrarea se face dupa confirmarea platii.

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre mobilPay.ro si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
•  Numele posesorului de card
•  Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
•  Data expirarii cardului
•  Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele mobilPay.ro. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata in rate fixe fara dobanda
Optiunea de plata in 2 pana la 6 rate fixe fara dobanda va fi disponibila direct in pagina de plata, dupa introducerea unui card ce suporta plata in rate.
Pe www.concept22.ro aveti posibilitatea sa platiti cu cardul, online, integral sau in 2 pana la 6 rate fixe fara dobanda pentru orice comanda. Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:

•  Card Avantaj
•  BonusCard Garanti
•  BT Star Card
•  Alpha Card
•  BRD Finance

Cum cumpar?

1. Alegerea produselor

Folosind meniul din partea superioara a paginii, se poate ajunge la categoria produselor de interes.

Subcategoriile corespunzatoare fiecarei categorii ajuta la gasirea produsului in functie de specificatiile / caracteristicile de care aveti nevoie. Astfel, puteti vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra.

2. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi

Daca doriti sa adaugati un produs in cosul de cumparaturi, alegeti mai intai categoria, produsul dorit si apasati butonul Adauga in Cos. Dupa apasarea butonului Adauga produsul in cos veti fi avertizat printr-un mesaj ca produsul ales de dumneavoastra a fost adaugat in Cosul de Cumparaturi.

3. Cosul de cumparaturi

Apasati butonul din partea dreapta sus a paginii pentru a vizualiza sumarul cosului de cumparaturi si plasarea comenzii. Aici aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor sau chiar sa stergeti un produs.

Daca doriti sa cumparati si alte produse folositi butonul „Continuati cumparaturile”.

Pentru a finaliza comanda apasati butonul Comanda si urmati pasi: 1: Opțiuni pentru finalizarea comenzii, 2: Detalii despre cont și facturare, 3: Detalii despre livrare, 4: Metoda de livrare, 5: Metoda de plată, 6: Confirmarea comenzii.

Pentru orice intrebari sau alte informatii nu ezitati sa ne contactati prin email: contact@concept22.ro sau la telefon: 0732 886 244