concept 22
Retro.Industrial.Urban
Suntem un magazin online de mobilier si accesorii de design interior axat pe 3 stiluri de amenajare care nu dau gres: retro, industrial si urban. Iti punem la dispozitie acele piese de design interior care transforma spatiul pe care il locuiesti in decorul perfect pentru povestea ta.
Considerăm că ”acasă” trebuie să reflecte stilul tău și viziunea care te conduce în viață. Designul interior este despre oameni, despre modul în care trăiesc, lucrează și se bucură de ceea ce îi înconjoară. De aceea, considerăm că orice amenajare trebuie să se bazeze în primul rând pe calitate.

poza cu titlu de prezentare

concept 22
Construim design-ul povestilor epice
Pentru a oferi cat mai multora posibilitatea de a se inconjura cu piese de mobilier unicat, din materiale naturale, am plecat pana in India cea exotica. I-am cautat si gasit pe acei artizani locali care, la un pret competitiv, stiu sa creeze mobila ce spune o poveste unica. Relatiile sustenabile pe care le-am stabilit acolo ne permit sa oferim pe piata romaneasca mobila lucrata manual, in serie limitata, din materiale de calitate.
Piesele de mobilier Concept 22 sunt menite să îți ofere un cadru stabil pentru propria ta poveste, dar și să te și intrige, să îți schimbe perspectiva și să aducă mai multă emoție în casa ta. Poți alege între un aer nostalgic-jucăuș sau elegant și sofisticat.

poza cu titlu de prezentare