Dulap Nahum

SKU: SIF-2168 Categorii: , ,

Descriere

Dulapul Nahum este o piesa eleganta de mobilier ce combina lemnul cu metalul, rezultand intr-un joc al formelor pe care artizanii din exotica Indie le-au ales cu atentie pentru impodobirea fetei. Minunatele detalii handmade realizate printr-o paleta de modele si texturi cu accente metalice ii dau o nota de eleganta surprinzatoare, aproape feminina.

Nahum nu este doar un dulap frumos, ci si unul practic, deoarece contine mai multe sertare diferite ca dimensiune si forma in care poti depozita diverse obiecte de marimi diferite.

Piesele Concept 22 de mobilier aduc la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de teak, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, artizanii nu obtin doua piese perfect identice in ceea ce priveste culoarea. In consecinta, fiecare piesa in parte este unicat, desi designul, forma si marimea sunt aceleasi.

Suntem privilegiati sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv, solid, durabil si prietenos cu mediul si speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

 

2.789 lei

7 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Greutate 36 kg
Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate