-20%

Dulap Nahum

SKU: SIF-2168 Categorie:

Descriere

Dulapul Nahum este o piesa eleganta de mobilier ce combina mestesugit lemnul cu metalul si se bucura de jocul formelor pe care artizanii din exotica Indie l-au ales pentru impodobirea fetei. Minunatele detalii handmade realizate printr-o paleta de modele si texturi cu accente metalice ii dau o nota de eleganta femininina, surprinzatoare la un dulap.

Nahum nu este doar un dulap frumos, ci si util, deoarece contine mai multe sertare diferite ca dimensiune si forma in care poti depozita diverse obiecte ca forma si marime.

Piesele Concept 22 de mobilier aduc la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de teak, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, artizanii nu obtin doua piese perfect identice in ceea ce priveste culoarea. consecinta: fiecare piesa in parte este unicat, desi designul, forma si marimea sunt aceleasi.

Suntem privilegiati sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv, solid, durabil si prietenos cu mediul si speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

 

1.619 lei 1.295 lei

1 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate