Masute cafea

Masute de cafea

O multitudine de modele de masute cafea: de la masute simple cu 4 picioare din lemn de mango, cuiburi de mese, pana la cele industriale, cu loc de depozitare sub ele, cu vinoteca incorporata, cu blat din rasina epoxidica sau masute cu cadru metalic ce le ofera o rezistenta fenomenala. Sau masute cafea modulare, din 3 parti, sau masute cu sertare. Sunt atat de interesante, incat pot fi subiecte de discutii la o cafea cu prietenii.

Iti place simplitatea? Vezi modelele noastre de mese cafea cu picioare metalice. Indiferent ca sunt rotunde sau dreptunghiulare, acestea au suprafata blatului mai mare decat suprafata ocupata de picioare, astfel incat nu vei observa picioarele, si nici nu te vei lovi niciodata de ele. Desi par simple, sunt bine gandite si sunt net superioare celor cu forma clasica.

Inainte de a cumpara o masuta cafea din lemn, masoara locul in care vrei sa o amplasezi. Nu vrei sa constati ca nu are loc, sau sa muti mobila pentru a-i face loc.

Amenajeaza dupa bunul plac cu piese de mobilier unice si descopera colectia de masute cafea handmade. Completeaza design-ul casei tale cu o masa living sau cu orice alta piesa de mobilier care iti ofera inspiratie. Concept22 iti propune sa-ti celebrezi individualitatea si sa te bucuri de confortul caminului tau!