Masa rasina epoxidica Ganesha

Mese create manual cu rasina epoxidica pentru dining

noiembrie 4, 2021

Daca va doriti un design rafinat al locuintei sau la locul de munca. Daca v-ati saturat de clasicul model din pal al biroului sau al mobilierului. Aveti un dulap simplu care arata asemanator cu inca 10 case sau birouri in care intrati. Ei bine, echipa Concept22 vine in ajutorul dumneavoastra. Va oferim o gama variata de piese unice de mobilier. Cu un lemn de o unicitate aparte. Mesterii nostri folosesc si lemnul reciclat si manual confectioneaza piese de mobilier variate. Calitatea si unicitatea lor le face sa arate acel aspect impunator si sa ofere unicitate incaperilor in care sunt asezate.

Masa rasina epoxidica Ganesha detalii muchie blat

Cand vorbim de propria locuinta si ne referim la living sau la masa de dining, ei bine, trebuie sa gandim ca aspectul acestor incaperi este foarte important. Confortul casei il putem da doar noi, fie ca vorbim de mobilier, fie ca vorbim de mese de dining. Mobilierul responsabil de relaxarea din living trebuie sa fie unul primitor, cat se poate de unic si care sa ne reprezinte. Masa pentru luat masa, de asemenea, trebuie sa fie una unica, deosebita . Atunci cand ne invitam familia la masa, de sarbatori, sa puteti servi intr-un ambient relaxant, cald si primitor. Pentru o amenajare deosebita a spatiului de luat masa cu familia, echipa Concept22 va propune mese rasina epoxidica. Pentru a intelege mai bine acest concept, detaliem putin.

Acest model de masa este unic si se preteaza perfect stilurilor vintage, retro, urban si nu in ultimul rand industrial. Rasina epoxidica este precum un rau. In blatul din lemn al acestei mese exista un model tridimensional, in care s-a aplicat rasina epoxidica, facand aspectul unic. Unic pentru ca sunt facute manual si au personalitate. Fiecare masa cu rasina epoxidica prezinta un design unic. Acest model de masa este unul durabil, frumos, unic si extraordinar, de apreciat de orice invitat va trece prin locuinta dumneavoastra. Cadrul acestor mese este din metal si se imbina intr-un stil industrial cu lemnul. 

Rasina care este turnata pe blatul mesei ofera o unicitate aparte iar mesele dumneavoastra nu vor fi nicidecum clasice. Vor avea un look special, de care toata lumea se va minuna. Asemanator cu o apa curgatoare, aceasta da senzatia de joc intre lemn si apa. Aceasta rasina este aplicata pentru un efect unic si un aspect care va bucura ochiul.

Asadar, pentru mese rasina epoxidica trebuie sa alegeti din gama noastra de modele unice. Toate se pot aseza in casa dumneavoastra pentru a o infrumuseta. Orice invitat veti avea la masa cu siguranta va ramane uimit de unicitatea si frumusetea acestei mese de dining.

Spread the love
Inspira-te
Cele mai noi articole
Cum alegi scaunele de bucatarie

Ti-ai ales o masa de bucatarie, si nu stii ce scaune se potrivesc? Nu renunta doar pentru ca nu face parte dintr-un set! Masa si scaunele nu trebuie neaparat sa se potriveasca. Scaunele trebuie sa se potriveasca doar cu stilul si dimensiunile mesei. Iata mai jos de ce trebuie sa tii cont cand alegi scaune […]

Spread the love
Despre stilul retro – ce presupune si cum il obtii?

Stilul retro de amenajare iti permite sa pui alaturi obiecte din trecut, obiecte vechi sau second hand, dar si obiecte care se inspira din trecut. De principiu, sursa inspiratiei sunt anii 50, 60 si 70. Stilul retro imprumuta de la acesti ani exuberanta si stilistica lor, dar capacitatea lor de a abstractiza anumite forme. Dar […]

Spread the love
Scaunul Butterfly – scurtă istorie a unui simbol

Ce face un obiect de design sa fie apreciat chiar si la cateva decenii distanta de la momentul in care a fost creat? Simplitatea designului, functionalitatea lui, incorporarea universalitatii – trebuie sa le spuna acelasi lucuru tuturor, ineditul solutiei pe care o ofera. Iar toate acestea stau la baza scaunului Butterfly. In 1938, in Argentina, […]

Spread the love