Mese dining

Mese dining

Concept22 este specialistul tau in mobila handmade de lux, mobila exotica, industriala, retro si vintage. Gasesti la noi mese editii limitate de mese din lemn masiv fenomenale si nobile, ce-ti vor transforma livingul intr-un spatiu rafinat si primitor. Iar daca lemnul simplu nu te atrage, este in regula, poti alege o masa epoxy handmade.

O masa de dining este mai mult decat o masa pe care iei cina. Este locul in jurul caruia se aduna amintirile familiei, se spun povestile si se scrie istoria. Alege cu grija masa de living, in functie de stil. Majoritatea meselor au dimensiunea clasica – 180cm x 90cm, si inaltimea standard 76cm.

Cu ajutorul unei mese dining sau living de la Concept22 vei crea o ambianta primitoare si originala, intrucat aceste mese sunt editii limitate. Nu se gasesc in alte magazine si sunt lucrate manual.

Serviciile profesionale si sfaturile de design interior pe care vi le oferim cu placere sunt importante pentru noi. Gasesti pe blogul Concept22 idei interesante despre amenajarea casei, dar si pentru amenajarea spatiilor comerciale.

Daca ai intrebari despre o masa din lemn masiv din aceasta pagina, nu ezita sa ne contactezi, la telefon sau prin email.