-15%

Dulap Lotus

SKU: Jthos108 Categorii: , , ,

Descriere

Dulapul Lotus este un produs handmade, lucrat in lemn masiv de esenta tare, reciclat si reconditionat. Artizanii indieni care l-au lucrat manual au aplizat principiul simetriei și i-au facut 4 sertare, 4 usi si 8 rafturi de compartimentare pentur ca tu sa ai suficient loc sa depozitezi tot ce iti doresti. Manerele metalice sunt in stil vintage, iar aspectul este cel specific, dat de lemnul reconditionat. Abia astepata sa ajunga intr-un dormitor sau living cu aer industrial pe care sa il ”incalzaesca” cu numeroasele culori care il compun.

Colectia noastra de console TV, comode, dulapuri, noptiere aduce la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri de lemn – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de tec, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, nu exista doua piese perfect identice in ceea ce priveste coloristica. Fiecare piesa in parte este unicat, chiar daca forma si marimea sunt aceleasi.

Ne simtim privilegiati ca putem sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv solid, durabil, prietenoase cu mediul. Speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

 

3.393 lei 2.884 lei

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite

Stoc epuizat

TARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate