Scaun de bar Hadley – Design Industrial

SKU: JTUP631 Categorii: , ,

Descriere

Hadley este alegerea iubitorilor designului minimalist industrial. Sezutul si suportul metalic pentru picioare fac din acest scaun de bar o piesa deosebit de confortabila, iar lemnul reciclat in culori specifice te va face sa te simti pe malul marii, chiar si la tine in sufragerie.

Scaunul este lucrat din metal – fier,  si lemn reciclat. Artizani priceputi chiar in India cea exotica si-au dat concursul la realizarea sa. Ca urmare, Hadley este extraordinar de frumos finisat si de rezistent.

Piesele Concept 22 de mobilier aduc la viata frumusetea organica si extraordinara a lemnului de esenta tare. Mobilierul din lemn reciclat prezinta caracteristicile mai multor tipuri – lemn sheesham, lemn de mango, lemn de teak, lemn de accacia. Folosind lemn reciclat si reconditionat, artizanii nu obtin doua piese perfect identice in ceea ce priveste culoarea. In consecinta, fiecare piesa in parte este unicat, desi designul, forma si marimea sunt aceleasi.

Suntem privilegiati sa iti prezentam piesele noastre unice, din lemn masiv, solid, durabil si prietenos cu mediul si speram ca le vei iubi la fel de mult ca noi.

710 lei

2 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Greutate 13.4 kg
Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate