-20%

Scaun Butterfly Salem

SKU: JTUP581 Categorie:

Descriere

Scaunul Butterfly Salem – piesa de rezistență a locuinței tale! Modelul Salem este conceput din piele fina de capră, pentru a obține aspectul ireproșabil de piele patinată,durabilă.

Concept22 îți pune la dispoziție mobilier unic, ce aduce un plus de individualitate căminului tău! Piesele noastre de sunt atent lucrate de mâinile dibace ale meșteșugarilor indieni: toate sunt unicat – nu vei găsi niciodată aceleași două piese de mobilier.Modelul Butterfly Salem este realizat dintr-un cadru metalic tubular și o piele de calitate superioară, prinsă în cele mai înalte puncte ale acestui schelet robust – de aici și denumirea sa de fluture. 

Secretul durabilității pielii folosite este dat de anilina – o substanta de înaltă calitate folosită in producerea și tratarea pielii. Concept22 folosește doar piele veritabilă si durabilă, cu particularități distincte.

Mobilierul Concept22 este lucrat manual, de artizani locali care străbat meleagurile Indiei în căutarea celor mai bune materiale, exclusiv pentru tine!

 

1.109 lei 887 lei

9 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate