Scaun Butterfly Salem

SKU: JTUP581 Categorii: ,

Descriere

Scaunul Butterfly Salem – piesa de rezistenta a locuintei tale! Modelul Salem este conceput din piele fina de capra tratata cu anilina, pentru a obtine aspectul ireprosabil de piele patinata, durabila.

Concept22 iti pune la dispozitie mobilier unic, ce aduce un plus de individualitate caminului tau! Piesele noastre de sunt atent lucrate de mainile dibace ale mestesugarilor indieni: toate sunt unicat – nu vei gasi niciodata aceleasi doua piese de mobilier. Modelul Butterfly Salem este realizat dintr-un cadru metalic tubular si o piele de calitate superioara, prinsa in cele mai inalte puncte ale acestui schelet robust – de aici si denumirea sa de fluture.

Secretul durabilitatii pielii folosite este dat de anilina – o substanta de inalta calitate folosita in producerea si tratarea pielii. Concept22 foloseste doar piele veritabila si durabila, cu particularitati distincte.

Mobilierul Concept22 este lucrat manual, de artizani locali care strabat meleagurile Indiei in cautarea celor mai bune materiale, exclusiv pentru tine!

712 lei

1 în stoc

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite
întreabă un specialist despre acest produs
Consultanții noștri sunt la dispoziția taTARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Culoare

Material

Dimensiuni

Greutate