Scaun Butterfly Cowboy Brown

SKU: SIF-2139 Categorii: , ,

Descriere

Scaunul Butterfly Cowboy Brown – va deveni cu siguranta piesa de rezistenta a casei tale. 

Scaunul Butterfly, desi modern in aparente, se bucura de o istorie indelungata. Aceste este de asemenea cunoscut si sub numele de scaun “BKF” sau scaun “Hardoy”. Si-a castigat aceste denumiri dupa cei trei arhitecti care l-au proiectat: Antonio Bonet, Juan Lurchan si Jorge Ferrari Hardoy (BKF).

Cei trei au lucrat impreuna la studioul Le Corbusier, si au format grupul arhitectural colectiv “Grupo Austral”: au proiectat scaunul in 1938, in Buenos Aires, Argentina.

Modelul Cowboy Brown de la Concept22 este fabricat dintr-un cadru metalic tubular si o bucata de material textil sau piele, care este “suspendata” de cele mai inalte puncte ale ramei – creand astfel impresia de fluture – de aici si denumirea sa de “Butterfly”.

Din punct de vedere al stilului, modelul Butterfly are un design foarte popular pentru scaunele recreative, si e nelipsit din casa multor iubitori de amenajari interioare. 

Acum ai ocazia de a te bucura de confortul propriuluil Scaun Butterfly, in interiorul locuintei tale. Aseaza modelul Cowboy Brown in camera ta preferata si transform-o intr-o oaza de relaxare!

693 lei

Adaugă în Favorite
Adaugă în Favorite

Stoc epuizat

TARA DE ORIGINE: INDIA
PRODUS HANDMADE
Livrare Gratuita
Mobilier lucrat manual
Serie limitata


Sharing is Caring

Informații suplimentare

Dimensiune

84*89*80

Material

Fier și piele

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun Butterfly Cowboy Brown”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *